AgroDigiTaal
Webdesign +

Een 'eigen wijze' visie op webdesign

Aanpak van uw opdracht

Gaat u in zee met AgroDigiTaal, dan weet u waar u aan toe bent. Het eindresultaat waar wij gezamenlijk naar toe werken is bekend. U weet welke stappen worden gezet, en wanneer deze stappen worden gezet.

Dit staat in een helder en duidelijk projectplan, het zogenaamde Internet Project Plan of het IPP.

#

Een Internet Project Plan?

Voor wij uw website gaan ontwerpen en bouwen stellen wij samen met u dat Internet Project Plan op.

In dit IPP staat alles wat van belang is voor uw website: het ontwerp, de structuur van de content, de benodigde functionaliteiten, de keuze van de kleuren, de te gebruiken lettertypes en nog meer...

Het IPP is belangrijk voor u als opdrachtgever om voor de bouw van de website al een duidelijk idee te hebben hoe uw website er straks uit komt te zien. U komt niet voor verrassingen te staan...

Responsive webdesign?

#

"Responsive" betekend dat uw website op alle schermen en schermpjes goed wordt weergegeven.

Is een responsive website belangrijk?
Ja, heel belangrijk. En niet omdat dit kan, maar omdat het moet!
Google bepaalt namelijk de plaats van uw website in de zoekresultaten al enige tijd alleen op basis van de mobiele versie (van uw website).

En zoekmachine optimalisatie?

illustratie vergrootglas met uitvergrootte letter G van Google

Een professionele website is geoptimaliseerd voor de zoekmachines. SEO heet dat: Search Engine Optimization. In gewoon nederlands zoekmachine optimalisatie.
Merkt u niet zoveel van, maar wij beginnen hier al mee vóór de bouw van uw website. Uiteindelijk resulteert goed uitgevoerde zoekmachine optimalisatie in een hoge ranking, uw website staat hoog in de zoekresultaten...

Zoekmachine optimalisatie kost tijd, dus ook geld. Niet in zoekmachine optimalisatie investeren kost uiteindelijk meer geld omdat uw website (veel) minder vaak wordt gevonden en bezocht.

Voor ons hoort zoekmachineoptimalisatie bij de ontwikkeling van een professionele website. Punt.

Daarnaast houden wij van het spelletje om uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van zoekmachines (lees Google) te laten eindigen. Dat vinden wij echt kikken!